I.v.m de corona crisis is de reunie 2020 niet doorgegaan, voor 2021 is nog geen datum gepland. Op 16 december is onze sobat Dirk Heetebrij overleden. Op 13 juni is onze sobat Gerrit Westerbaan overleden. Op 13 september j.l. is onze Sobat Jo Zweiphenning overleden.

Dringende oproepen:

 

1.Gezocht: Ro(o)se(n)boom CHW sgt afkomstig uit Amersfoort (Vreeland 1C).

Wil de navolgende sobat zich bij ons melden:.

Roseboom

E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (Dit e-mailadres is niet (meer) correct) .

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel naar 0497-644428  

  

.Bent U of kent U een oud-lid van het Beveiligings Peloton

.

Wij zijn nog steeds op zoek naar een 45tal oud-leden van dit peloton, daarnaast zoeken we ook nog een aantal specialisten (technici) van de KLU, KL en KM zoals koks, chauffeurs, verplegers, marconisten, radiotelegrafisten, dieselmonteurs, radarmonteurs / operators enzovoort alsmede de commando's die in de periode 1958 - 1962 op Woendi hebben gediend. 

Zie ook bij "personen en adressen" onder "Gezochte Veteranen"

Bent u zo iemand of kent U een van deze sobats:.

Meldt u dan bij:.

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel naar 0497-644428

Alle informatie is welkom, ook een eventueel overlijden van een van deze sobats, wij kunnen dan de zoektocht naar hem staken.

..

 

Commando Beveiligings Peloton..

We willen ook graag vernemen of er onder de sobats van het Commando Beveiligings Peloton behoefte bestaat om zich aan te sluiten bij ons en ook of er behoefte is om aan de reünie deel te nemen..

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel naar 0497-644428..

 

Dringend gezocht

Alle mogelijk informatie over:.. 

Wim (WJ) Peters, geboren te Wijchen op 11 september 1941. 

Op Biak aangekomen als Infanterist op 25 juni 1961 en daar verongelukt in een magazijn 25 jan 1962
Hoofd menu

Open menu

Statistieken

Artikelen bekeken hits
909555
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com